اسید سیتریک (جوهر لیمو)

فروش اسید سیتریک در مصارف صنعتی اسید سیتریک شامل تولید مواد شوینده، آبکاری و برنزه کردن چرم می باشد. از فروش سیتریک اسید برای داروسازی و صنعت های مواد غذایی، آشامیدنی و برای مصارف صنعتی و مقاصد متفاوت از آن به کارگیری عکس اسید سیتریک میشود. در رخ تماس حساس چشم میتواند آسیبهای جدی به چشم وارد کند، تنفس بخار غلیظ آن باعث سوزش دهان ، بینی و گلو میشود. زمان به کار گیری معمولاً بهعنوان ماده تحریککننده غیررسمی بهحساب میآید، بااینوجود مصرف بیشازاندازه آن و همینطور مصرف مکرر اسیدسیتریک، منجر فرسایش دندانها میشود. خاصیت شیمیایی اسید سیتریک به عنوان یک اسید آلی ضعیف، آن را به یک نرم کننده توانا برای آب تبدیل می کند. اضافه نمودن 1 قاشق چایخوری سیتریک (درجه USP) یا ¾ فنجان آب لیمو را به 1 گالن آب می تواند به مراد کنسرو سازی میوه ها استفاده شود. از سال 1940 میلادی تا به امروز نحوه کشت غوطهوری به خواسته تولید اسید سیتریک در كشورهاي صنعتي گسترش و پيشرفت زيادي نموده است. تخمیر سرعت بالا به این مراد هست که در مقادیر مضاعف میتوان پنیر بیشتری را در مدت کمتری تولید کرد. این قارچ اساسی عنوان کپک سیاه هم شناخته شده و یک ادله آلرژی زا است. افزایش به کار گیری از اسید سیتریک به تیتر یک ماده تمیز کننده به عامل ممنوعیت فسفات در بخش ها مختلف، پیش بینی می شود که در آینده نزدیک نیاز بازار را برانگیزد. به استدلال دارا بودن خواص درمانی در پوست، اکثر وقت ها همین ماده را در محصولات زیبایی مثل اسکراب، ماسک و لایه بردار پیدا خواهید کرد. آنتی اکسیدان ها به عبارتی چیزی هستند که بدن شما را از رادیکال های آزاد مراقبت می کنند. اسید سیتریک همینطور به عنوان ماده حفظ کننده خون ذخیره شده، بافر و آنتی اکسیدان در صنایع دارویی و آرایشی استفاده می شود.

قیمت و خرید قایق بادی اینتکس ، فروش قایق بادی حرفه ای اینتکس
مطلب جدید